use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Blote billetjes in het gras
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Blote billetjes in het gras

Blote billetjes in het gras

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg aardappelen
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 1 scheut melk
  • 600 g verse snijbonen
  • 200 g witte bonen (pot)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Maak de snijbonen schoon en snijd er reepjes van. Kook ze beetgaar. Laat de witte bonen uitlekken.
  2. Giet de aardappelen en stamp ze met de vloeibare margarine en een scheut melk tot puree. Schep er de snijbonen en de witte bonen door.
Lekker met rookworst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.