bijgerecht
Bloemkool nu eens uit de oven
Recept van Love to Cook.
Bloemkool in de oven is een originele manier om bloemkool te bereiden. Lekker knapperig en ideaal als bijgerecht. Probeer het meteen met dit recept.
Recept van Love to Cook.
Bloemkool in de oven is een originele manier om bloemkool te bereiden. Lekker knapperig en ideaal als bijgerecht. Probeer het meteen met dit recept.
Geef score
Moeilijkheidlage moeilijkheid
Porties

- 2 tl kerriepoeder
- 1 bloemkool
- 1 of 2 teen knoflook gehakt
- 1 tl Provençaalse kruiden
- zout
- 2 tl paprika mild
- De bloemkool in hele kleine roosjes in een braadslee doen (vind ik makkelijker omscheppen). Prutje gemaakt van 4 eetlepels olie, 2 tenen knoflook, 2 theelepels milde paprikapoeder, 2 theelepels kerrie, 1 theelepel Provençaalse kruiden en wat zout.
- Schep het prutje door de bloemkool. Oven op 220 graden en bloemkool gaat er zo'n 20/25 in. Wij aten het met gebakken aardappels en het was meer dan lekker en in ernstige mate voor herhaling vatbaar.
