Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Bloemkool nu eens uit de oven

Recept van Love to Cook.
Bloemkool in de oven is een originele manier om bloemkool te bereiden. Lekker knapperig en ideaal als bijgerecht. Probeer het meteen met dit recept.

Recept van Love to Cook.
Bloemkool in de oven is een originele manier om bloemkool te bereiden. Lekker knapperig en ideaal als bijgerecht. Probeer het meteen met dit recept.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties2 porties
bijgerecht
overig europees
Vegetarisch
Vegan
recipe image Bloemkool nu eens uit de oven
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 bloemkool
  • 1 of 2 teen knoflook gehakt
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • zout
  • 2 tl paprika mild
  1. De bloemkool in hele kleine roosjes in een braadslee doen (vind ik makkelijker omscheppen). Prutje gemaakt van 4 eetlepels olie, 2 tenen knoflook, 2 theelepels milde paprikapoeder, 2 theelepels kerrie, 1 theelepel Provençaalse kruiden en wat zout.
  2. Schep het prutje door de bloemkool. Oven op 220 graden en bloemkool gaat er zo'n 20/25 in. Wij aten het met gebakken aardappels en het was meer dan lekker en in ernstige mate voor herhaling vatbaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.