use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Bloemkool met surimisaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Bloemkool met surimisaus
  • 1 bloemkool
  • 25 g Solo Vloeibaar
  • 25 g bloem
  • 1.5 dl Knorr Finesse Bouillon Kip
  • 1 dl light room
  • 2 tl tomatenpuree
  • 200 g surimi
  • 1 el bieslook, fijngeknipt
  1. Pluk de surimi in stukjes. Verdeel de bloemkool in roosjes en kook deze beetgaar in ongeveer 10 minuten.
  2. Smelt ondertussen de margarine in een pan en roer hier de bloem doorheen. Blijf roeren tot het een egale massa is en laat de bloem op laag vuur een minuutje garen.
  3. Roer er dan beetje bij beetje de bouillon doorheen en daarna de light room. Breng de saus op smaak met de tomatenpuree. Schep er tot slot de surimi en de bieslook doorheen en laat het nog even door en door warm worden.
  4. Serveer de bloemkool op een schaal en schenk de saus erover.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.