use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bloemkool met nootmuskaatroom
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bloemkool met nootmuskaatroom

Bloemkool met nootmuskaatroom

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 1 bloemkool
  • 1 dl crème fraîche
  • 0.25 bolletje nootmuskaat, geraspt

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook deze beetgaar in ongeveer 10 minuten.
  2. Giet de groente af en schep er de crème fraîche en de geraspte nootmuskaat doorheen. Serveer direct.
Lekker met aardappels en gebakken karbonades.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.