use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bloemkool met gorgonzola
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bloemkool met gorgonzola

Bloemkool met gorgonzola

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 bloemkool
  • 1 kneepje Solo Vloeibaar
  • 1.5 el pijnboompitten
  • 125 g gorgonzola

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook deze beetgaar in ongeveer 10 minuten. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge koekenpan rondom bruin. Snijd de gorgonzola in blokjes.
  2. Giet de bloemkool af en schud om met de vloeibare margarine en de blokjes gorgonzola. Strooi de pijnboompitten erover en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.