Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Blauwe bessen-honingcrumble met appel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd55 min
  • Porties4 porties
goedkoop
nagerecht
Belgisch
gebak
recipe image Blauwe bessen-honingcrumble met appel
  • Vulling:
  • 3 zoetzure appels (ca. 500 g)
  • 125 g blauwe bessen
  • 50 ml honing (3 el)
  • Kruimeldeeg:
  • 175 g bloem
  • 100 g suiker
  • 100 g Solo Vloeibaar
  • Extra:
  • 4 aardewerken ovenvaste schaaltjes (ca. 0.25 l)
  1. Verwarm de oven voor op 200°C (elektrische oven).
  2. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in heel kleine stukjes. Meng ze in een kom met de bessen en de honing.
  3. Verdeel het fruit over de ovenvaste schaaltjes.
  4. Meng in een grote kom de bloem met de suiker, een snufje zout en de Solo met een vork tot een kruimeldeeg.
  5. Verdeel het kruimeldeeg over het fruit in de schaaltjes. Bak de ‘crumble’ in de voorverwarmde oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar. Serveer warm.
Yoghurt en kwark zijn heel lekker bij de crumble.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.