use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Avondlimonade met kaneel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Avondlimonade met kaneel

Avondlimonade met kaneel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 3 builtjes Lipton Camomile
  • 250 ml appelsap
  • een snuifje kaneel
  • eventueel rietsuikersiroop of ruwe rietsuiker

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng 400 ml water aan de kook. Voeg de drie builtjes Lipton Camomile en het snuifje kaneel toe. Laat vijf minuten trekken met deksel en laat afkoelen in de ijskast.
  2. Voeg vervolgens het appelsap toe en eventueel rietsuikersiroop of ruwe rietsuiker. Zet nog even in de ijskast en dien op.
  3. Presenteer in longdrinkglazen versierd met een schijfje appel.
Serveer hierbij kaneelkoekjes of gembercake.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.