use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Artisjokken met bieslook
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Artisjokken met bieslook

Artisjokken met bieslook

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    35 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • sap van 1 citroen
  • zout
  • 2 eetlepels wijnazijn
  • 4 artisjokken
  • 1 koffielepel mosterd
  • 6 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • 2 hardgekookte eieren
  • vers gemalen peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de artisjokken gaar koken in water met zout en het sap van de citroen.
  2. Meng de mosterd met de azijn en de olie.
  3. Pel de eieren en plet ze met behulp van een vork fijn.
  4. Roer ze beide door de saus en voeg er ook bieslook aan toe.
  5. Breng op smaak met vers gemalen peper.
  6. Schik op ieder bord een artisjok en dien de saus apart op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.