use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Ardense forel met krielaardappelen natuur

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Ardense forel met krielaardappelen natuur
  • 4 schoongemaakte forelfilets met vel
  • 100 g spekreepjes
  • 30 g Solo Vloeibaar
  • 20 cl light room
  • 12 zilveruitjes
  • 10 g suiker
  • 8 krielaardappelen
  • peper en zout
  1. Leg de zilveruitjes 10 minuten in kokend water.
  2. Schil ze en laat 20 minuten konfijten in een afgedekte steelpan op een heel zacht vuurtje met 15 g Solo Vloeibaar en 10 g suiker.
  3. Bak de spekreepjes, voeg de zilveruitjes en de light room toe en laat inkoken.
  4. Kook de krieltjes in gezouten water.
  5. Bak de gekruide forelfilets in Solo Vloeibaar.
  6. Leg de forelfilets op een bord, overgiet met de saus en versier met in plakjes gesneden krielaardappelen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.