use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Appelmoestaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Appelmoestaart

Appelmoestaart

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 300 g rietsuiker
  • 125 g Solo
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 1 dl melk
  • 6 eetlepels appelmoes
  • 4 eieren
  • 100 g amandelpoeder
  • kaneelpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de suiker met de Solo.
  2. Voeg er de 4 eierendooiers en de bloem bij en voeg dan het amandelpoeder toe.
  3. Breng op smaak met kaneel.
  4. Klop de eiwitten stevig op en spatel ze erbij.
  5. Smeer een bakvorm met Solo in en bestuif met een beetje bloem.
  6. Giet er de bereiding in en verdeel er de appelmoes over.
  7. Schuif 35 minuten in een op 180 ° voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.