use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Appelcake
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Appelcake

Appelcake

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    12 porties

Ingrediënten
 

  • Solo Vloeibaar voor de bakvorm
  • 2 stoofappeltjes
  • 150 g suiker
  • 150 g Solo
  • 150 g zelfrijzende bloem
  • 4 eieren
  • kaneelpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Smeer 12 kleine bakvormpjes in met de Solo Vloeibaar.
  2. Pel en ontpit de appeltjes en snij ze in stukjes.
  3. Roer de Solo met de suiker en de kaneel tot een gladde room.
  4. Splits de eieren en roer de dooiers en de bloem bij de Solo.
  5. Klop de eiwitten zeer stijf op en spatel ze voorzichtig door het deeg.
  6. Voeg er de stukjes appel aan toe.
  7. Giet het deeg in de bakvormpjes en schuif ze 20 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.