use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Appel- en kaneelscones
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Appel- en kaneelscones

Appel- en kaneelscones

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    12 porties

Ingrediënten
 

  • 350 g bloem
  • 1 eetlepel gistpoeder
  • 50 g suiker
  • 1 eetlepel suiker
  • 30 g Solo
  • 1 Granny Smith appel
  • 1 dl melk
  • 1 ei
  • 2 koffielepels kaneelpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de bloem, de gist, de 50 g suiker en het kaneelpoeder en kneed er de Solo door.
  2. Schil en snipper de appel fijn.
  3. Klop het ei en voeg aan het deeg toe.
  4. Kneed er de stukjes appel door en rol het deeg uit tot 2 cm dik op een licht met bloem bestrooid werkvlak.
  5. Snij er 12 scones uit met een ronde koekjesvorm.
  6. Leg ze op een bakplaat, smeer ze in met melk en suiker en bak ze 12 minuten in een op 220° voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.