Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
afternoon tea

Appel- en kaneelscones

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties12 porties
goedkoop
nagerecht
overig europees
gebak
recipe image Appel- en kaneelscones
  • 350 g bloem
  • 1 eetlepel gistpoeder
  • 50 g suiker
  • 1 eetlepel suiker
  • 30 g Solo
  • 1 Granny Smith appel
  • 1 dl melk
  • 1 ei
  • 2 koffielepels kaneelpoeder
  1. Meng de bloem, de gist, de 50 g suiker en het kaneelpoeder en kneed er de Solo door.
  2. Schil en snipper de appel fijn.
  3. Klop het ei en voeg aan het deeg toe.
  4. Kneed er de stukjes appel door en rol het deeg uit tot 2 cm dik op een licht met bloem bestrooid werkvlak.
  5. Snij er 12 scones uit met een ronde koekjesvorm.
  6. Leg ze op een bakplaat, smeer ze in met melk en suiker en bak ze 12 minuten in een op 220° voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.