use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Andijviestamppot met mosterd
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Andijviestamppot met mosterd

Andijviestamppot met mosterd

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1.25 kg aardappels
  • 400 g andijvie, fijngesneden
  • 1 kneepje Solo Vloeibaar
  • 1 dl melk
  • 1 el mosterd
  • 250 g spekreepjes
  • 1 rookworst

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak de spekreepjes in een koekenpan bruin en krokant. Warm de rookworst op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schil en kook de aardappels gaar. Giet ze af en stamp ze fijn met een kneepje vloeibare margarine, de melk en de mosterd. Schep er de spekreepjes en de rauwe andijviereepjes door en breng de stamppot eventueel op smaak met peper en zout naar smaak.
  3. Serveer de stamppot met de rookworst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.