use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Andijvie in pindasaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Andijvie in pindasaus
  • 1.5 kg andijvie
  • 1 scheut ketjap
  • 2 tl citroensap
  • 2 volle el pindakaas
  • sambal
  1. Snijd 1 à 1.5 kg andijvie in repen en was deze. Doe de nog natte andijvie in een pan met wat zout en kook de groente gaar in 8 - 10 minuten. Schep af en toe om.
  2. Giet de andijvie af en vang het kookvocht op. Schenk het kookvocht terug in de pan en voeg de ketjap en het citroensap toe. Los vervolgens de pindakaas - en sambal naar smaak - in het kookvocht op. Blijf roeren tot de saus egaal is.
  3. Laat de saus 2 minuten koken en proef of er nog extra sambal of ketjap moet worden toegevoegd. Roer er dan de andijvie weer door.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.