use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Amandelkrokantjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Amandelkrokantjes

Amandelkrokantjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 180 g Solo
  • 170 g suiker
  • 2 eierdooiers
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 125 g amandelpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Roer de Solo en de suiker tot een gladde room.
  2. Voeg de dooiers toe en kneed er het amandelpoeder en dan de bloem door.
  3. Verdeel in kleine bolletjes en vorm er koekjes mee.
  4. Schik ze op een met bloem bestoven bakplaat.
  5. Schuif ze 10 à 15 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.