Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
afternoon tea

Amandelkrokant gevuld met kastanjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding30 min
  • Porties4 porties
goedkoop
nagerecht
overig europees
gebak
recipe image Amandelkrokant gevuld met kastanjes
  • 125 g fijne suiker
  • 35 g bloem
  • 50 g Solo
  • 0.5 dl Porto
  • 200 g kastanjes
  • 4 dl verse room
  • kaneelpoeder
  • 65 g amandelschilfers
  • 0.5 dl sinaasappelsap
  1. Meng de suiker met de bloem, de amandelschilfers, de solo en het sinaasappelsap en laat het deeg 30 minuten koel rusten.
  2. Verdeel in koekjes en laat ze op bakpapier in een op 160° voorverwarmde oven bakken.
  3. Laat ze op een rooster afkoelen.
  4. Klop de room op, plet de kastanjes en meng beide tot een gladde room.
  5. Laat de Porto met het kaneelpoeder op een zacht vuur lichtjes reduceren.
  6. Schik de kastanjeroom tussen 2 koekjes op de borden en druppel er de saus rond.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.