use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Amandelkrokant gevuld met kastanjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Amandelkrokant gevuld met kastanjes

Amandelkrokant gevuld met kastanjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    30 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 125 g fijne suiker
  • 35 g bloem
  • 50 g Solo
  • 0.5 dl Porto
  • 200 g kastanjes
  • 4 dl verse room
  • kaneelpoeder
  • 65 g amandelschilfers
  • 0.5 dl sinaasappelsap

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de suiker met de bloem, de amandelschilfers, de solo en het sinaasappelsap en laat het deeg 30 minuten koel rusten.
  2. Verdeel in koekjes en laat ze op bakpapier in een op 160° voorverwarmde oven bakken.
  3. Laat ze op een rooster afkoelen.
  4. Klop de room op, plet de kastanjes en meng beide tot een gladde room.
  5. Laat de Porto met het kaneelpoeder op een zacht vuur lichtjes reduceren.
  6. Schik de kastanjeroom tussen 2 koekjes op de borden en druppel er de saus rond.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.