use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Amandelcake met peren
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Amandelcake met peren

Amandelcake met peren

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g Solo Patisserie
  • 3 eieren
  • 250 g suiker
  • 250 g zelfrijzende bloem
  • 100 g amandelpoeder
  • 1 el citroensap
  • 2 peren, geschild en in blokjes gesneden

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180° C. Klop met een handmixer de suiker en de Solo romig. Voeg dan één voor één de eieren toe en klop het mengsel tot een smeuïg geheel.
  2. Zeef de bloem en spatel deze samen met het amandelpoeder door het mengsel tot een glad beslag.
  3. Besprenkel de blokjes peer met het citroensap. Spatel de peer door het cakebeslag.
  4. Vet een cakevorm in met wat Solo en bestuif hem lichtjes met bloem. Schep het beslag in de cakevorm.
  5. Bak de perencake in ca. 60 minuten goudbruin in de oven. Ontvorm en laat afkoelen op een taartrooster.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.