aperitiefhapje
Alaska Pollakhapjes met marinade van tijm, laurier, basilicum en soja
Doe eens wat anders dan toastjes als aperitiefhapjes ! Bereid met dit recept lekkere Alaska Pollakhapjes en smullen maar...
Doe eens wat anders dan toastjes als aperitiefhapjes ! Bereid met dit recept lekkere Alaska Pollakhapjes en smullen maar...
Geef score
Kooktijd5 min
Voorbereiding
Porties

- 500 g Iglo Alaska Pollak
- 2 dl Bertolli Extra Vergine
- 1 citroen
- tijm en laurier
- 2 eetlepels basilicum
- 1 eetlepel sojasaus
- 2 eetlepels bieslook
- 4 eetlepels knolselder blokjes
- 4 kleine uien
- peper en zout
- Ontdooi de vis en snijd hem in schijfjes.
- Maak de marinade met de olijfolie, peper van de molen, citroensap, tijm, laurier, basilicum en de sojasaus en giet over de vis. Laat gedurende 1 uur marineren.
- Schik de vis op bordjes en zeef de marinade.
- Lepel de marinade over de vis en strooi er de versneden bieslook, zeer fijn versneden uiringen en in blokjes gesneden knolselder over.
