use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Alaska Pollak met fijne groentjes

Alaska Pollak met fijne groentjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g Alaska Pollak filets
  • 3 wortelen
  • 3 pijpajuintjes
  • 3 dl light room
  • 2 dl witte wijn
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • Cayennepeper
  • 4 dl visfumet
  • 150 g sojascheuten
  • 1 dille (bosje)
  • 70 g kervel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de wortelen schoon en snijd ze in lange, dunne repen. Was de pijpajuin en snijd fijn.
  2. Verhit de wok op een hoog vuur, voeg 2 eetlepels Solo toe en roerbak vervolgens de pijpajuin, de wortelen en de sojascheuten gedurende 3 minuten.
  3. Hak de kervel en de dille fijn. Stoom de vis boven een bodempje kokend water.
  4. Kook de visfumet, voeg de light room en de witte wijn toe en laat inkoken tot sausdikte. Voeg de dille en kervel toe aan de saus en kruid af met peper, zout en cayennepeper.
  5. Schik de groenten in het midden van het bord en leg de vis erop. Nappeer met de saus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.