use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Abrikozen met platte kaas en noten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Abrikozen met platte kaas en noten

Abrikozen met platte kaas en noten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 gram Effi Verse Kaas Natuur
  • 4 el gehakte pistache of walnoten
  • 8 rijpe abrikozen
  • enkele takjes tijm

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de Effi Natuur met de noten en breng op smaak met peper en zout.
  2. Halveer de abrikozen, neem er de pit uit en vul de holtes op met het mengsel van Effi en noten.
  3. Leg op een mooi bord en garneer met een klein takje verse tijm.
Ook lekker met lavendel of komkommerkruid.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.