Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Zwarte tagliatelle met calamaris

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Italiaans
vis
recipe image Zwarte tagliatelle met calamaris
  • 180 g schoongemaakte kleine calamarissen
  • 20 g Solo Vloeibaar
  • 5 eetlepels bladpeterselie
  • 4 eetlepels dille
  • 3 eetlepels koriander
  • 20 cl fijne olijfolie
  • peper en zout
  • 240 g zwarte tagliatelle
  • 1 teentje look
  1. Voor de pesto: mix de kruiden met de olijfolie en kruid naar smaak.
  2. Kook de tagliatelle 8 minuten in gezouten kokend water en laat afkoelen.
  3. Bak de in plakjes gesneden calamaris in 10 g Solo Vloeibaar. Voeg het geperste knoflookteentje toe en kruid met peper en zout.
  4. Verwarm de tagliatelle in 10 g Solo Vloeibaar en voeg de calamarissen en de kruidenpesto toe.
  5. Bestrooi eventueel met parmezaan en dien op.
Versier met enkele blaadjesverse kruiden voor een mooie afwerking.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.