Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Zwarte chocolade gebak met rum

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Voorbereiding25 min
  • Porties4 porties
goedkoop
nagerecht
gebak
recipe image Zwarte chocolade gebak met rum
  • 200 g Solo Bakken en Braden
  • 200 g pure chocolade
  • 200 g poedersuiker
  • 5 eieren
  • 50 g bloem
  • 3 eetlepels rum
Voorbereiding
  1. Warm de oven voor op 200°.
Bereiding
  1. Snij de Solo Light en de chocolade in stukken en laat samen op zacht vuur in een bain-marie smelten .
  2. Haal van het vuur en roer om tot je een volledig gladde bereiding bekomt.
  3. Voeg er eerst de rum en dan de suiker bij . Voeg er dan de eieren, een voor een, bij en roer er dan tenslotte de bloem bij.
  4. Giet het deeg in een beboterde vorm en bak 30 minuten.
  5. Haal uit de oven en laat afkoelen voor je ontvormt
Bestrooi met poeder suiker en dien op met kokossorbet

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.