Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Zalm rillettes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd2 uur
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
hoofdgerecht
vis
recipe image Zalm rillettes
  • 200 g verse zalm
  • 50 g light room
  • 1 eetlepel komkommer blokjes
  • 35 g Solo Vloeibaar
  • 120 g gerookte zalm
  • 0.25 komkommer in brunoise gesneden
  • peper en zout
  • komijn
  1. Gaar de verse zalm in Solo Light Vloeibaar.
  2. Versnipper in een ruime kom en verwijder de graten.
  3. Breng de light room aan de kook en laat afkoelen. Breng de komkommer brunoise op smaak met peper en zout en komijn.
  4. Hak de gerookte zalm grof en meng met de gekookte zalm. Voeg er de light room bij , de komkommer brunoise en meng goed .
  5. Giet in een terrine of individuele schaaltjes. Laat minstens 2 uur in de koelkast opstijven.
Dien op met een salade en toastje

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.