Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Zalm in sojasaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd8 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Japans
vis
recipe image Zalm in sojasaus
  • 1 glas witte wijn
  • 2 eetlepels Solo
  • bieslook
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 600 g zalmfilet
  1. Snij de zalmfilet in 4 stukken en schik ze in een ovenschotel.
  2. Meng de sojasaus met de wijn.
  3. Giet over de vis.
  4. Snijd de Solo in nootjes en verdeel over de vis.
  5. Schuif de schotel afgedekt 6 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
  6. Haal het deksel eraf en laat nog 2 minuten verder kleuren.
  7. Strooi er de gehakte bieslook over en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.