Wortelvelouté met kerrie

7 (7)
65 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de uien fijn. Schil de wortels en snij ze in grote stukken. Stoof ze op een matig vuur gedurende 10 minuten, onder voortdurend roeren, in 30 g margarine.
  2. Zet het vuur minder en voeg het water en de melk toe. Dek af en laat 40 minuten koken.
  3. Mix de groenten fijn samen met 70 g margarine. Voeg het kookvocht toe om de gewenste consistentie te bekomen. Voeg de kerrie toe en breng verder op smaak met peper en zout.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (12)

Gepost door lily dee op 08 juli 2015 om 11u51

Heel lekker en afsmakend, ik heb er nog wat kokosmelk bijgevoegd (die ik over had van een ander gerecht) Om nog te maken !!

Gepost door Solo op 13 juli 2015 om 09u13

Hoi Lily, dat is een goed idee. Bedankt voor de tip! ;)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?