Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Wokschotel met rundsblokjes, lente-ui en groene asperges

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Aziatisch
pasta
recipe image 3 koningentaart
  • 1 mespunt sambal
  • 8 lepels Solo Vloeibaar
  • 1 tablet Knorr Bouquet Knoflook-Peterselie
  • 500 g rundvlees (in blokjes gesneden)
  • 1 eetlepel geraspte citroenschil
  • 200 g noedels
  • 100 g kleine groene asperges
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 1 koffielepel(s) geraspte gember
  1. Snijd de lente-ui en de asperges in gelijke stukken van ongeveer 5 cm.
  2. Verhit de Solo in de wok en bak op hoog vuur de rundsblokjes aan.
  3. Voeg vervolgens de groenten toe en laat deze beetgaar worden op een matig vuurtje.
  4. Kook ondertussen de noedels in gezouten water en giet af.
  5. Voeg vervolgens de gember, sambal, Knorr Kruiden Bouquet Knoflook-Peterselie en de citroenschil toe aan het vlees en de groenten.
  6. Meng alles met de noedels en serveer in diepe borden of kommetjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.