Ingrediënten voor 4 personen
- 1 rol bladerdeeg
- 500 gr wiite kaas met 40% vetstoffen
- 3 eieren
- 125 gr suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 soeplepel puddingpoeder (vanille)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160°C. Rol het bladerdeeg in een taartvorm (laat het vetvrij papier onder het deeg om de taart makkelijker eruit te halen) en prik de bodem met een vork.
- Meng in een grote kom de kaas, de suiker, het eigeel, de vanillesuiker en de puddingpoeder.
- Klop de eiwitten stijf met een snufje zout meng ze zorgvuldig met de kaas.
- Giet deze bereiding op het bladerdeeg en plaats ongeveer 35 min in de oven.
- De bovenkant moet een mooie gebruinde kleur krijgen en het mespunt moet er zuiver uitkomen als men er de taart mee doorprikt
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Anneke321 op 01 september 2018 om 17u06
Lekkere taart..heb er een handvol frambozen toegevoegd !
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?