Recept 35*** (5 stemmen)

Witte kaastaart

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160°C. Rol het bladerdeeg in een taartvorm (laat het vetvrij papier onder het deeg om de taart makkelijker eruit te halen) en prik de bodem met een vork.
  2. Meng in een grote kom de kaas, de suiker, het eigeel, de vanillesuiker en de puddingpoeder.
  3. Klop de eiwitten stijf met een snufje zout meng ze zorgvuldig met de kaas.
  4. Giet deze bereiding op het bladerdeeg en plaats ongeveer 35 min in de oven.
  5. De bovenkant moet een mooie gebruinde kleur krijgen en het mespunt moet er zuiver uitkomen als men er de taart mee doorprikt

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Saartjens op 05 november 2014 om 18u57

Heel lekker en eenvoudig te bereiden taartje. Ik heb er wat rode bosvruchten onder gemengd en ook dat is heerlijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?