whoopies met speculaasbotercrème

Ingrediënten voor 10 personen

  • Solo
    65 gram Solo
  • whoopies
  • 100 gram Suiker
  • 1 ei
  • 8 gram bakpoeder
  • 150 gram bloem
  • 5 gram vanillesuiker
  • 125 ml melk
  • vulling
  • 60 gram boter
  • 50 gram bloemsuiker
  • 1 eetlepel speculoospasta

Bereidingswijze

  1. - verwarm de oven voor op 175°
  2. - klop solo samen met suiker op
  3. - klop het ei eronder
  4. - meng de andere droge ingrediënten er onder
  5. - voeg de melk toe
  6. - schep in hoopjes op bakplaten
  7. - bak 10-15 minuten
  8. Vulling
  9. - klop de boter en de bloemsuiker tot een glad mengsel
  10. - voeg spevuloospasta toe
  11. Als de whoopies zijn afgekoeld, op de whoopie vulling strijken en een andere whoopie erboven op zetten.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?