Recept 55***** (1 stem)

Watermeloensalade met geitenkaas en kipreepjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Voorgerechten italiaans

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de gehalveerde watermeloen overlangs in plakken van 1 cm (zo krijg je mooie halve maantjes). Snijd de kipfilet in reepjes, kruid met peper en zout en bak ze goudbruin in de Solo. Laat afkoelen. Hak de noten fijn en snipper de muntblaadjes.
  2. Leg op elk bord een plak watermeloen en verdeel daarover de scheutjes. Verdeel er de kippenreepjes en nootjes over. Werk af met stukjes geitenkaas en gesnipperde munt.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Clerinx.nancy1 op 11 september 2013 om 03u35

gewoon lekker, en fris

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie