use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Watermeloensalade met geitenkaas en kipreepjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Watermeloensalade met geitenkaas en kipreepjes

Watermeloensalade met geitenkaas en kipreepjes

Proef de zomer in deze watermeloensalade met geitenkaas en kip. Dit zonnige gerecht maak je zonder moeite in een halfuurtje. Altijd verfrissend én verrassend!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 watermeloen
  • 1 doosje scheuten (luzerne, radijs...)
  • 200 g kipfilet
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 100 g gemengde noten (pistache, walnoten, amandelen, …)
  • 1 el verse muntblaadjes
  • 1 rolletje zachte verse geitenkaas
  • versgemalen peper
  • zeezout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de gehalveerde watermeloen overlangs in plakken van 1 cm (zo krijg je mooie halve maantjes). Snijd de kipfilet in reepjes, kruid met peper en zout en bak ze goudbruin in de Solo. Laat afkoelen. Hak de noten fijn en snipper de muntblaadjes.
  2. Leg op elk bord een plak watermeloen en verdeel daarover de scheutjes. Verdeel er de kippenreepjes en nootjes over. Werk af met stukjes geitenkaas en gesnipperde munt.
Snipper de muntblaadjes voor deze meloensalade met geitenkaas pas op het allerlaatste moment, zodat ze niet verkleuren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.