Watermeloensalade met geitenkaas en kipreepjes

Proef de zomer in deze watermeloensalade met geitenkaas en kip. Dit zonnige gerecht maak je zonder moeite in een halfuurtje. Altijd verfrissend én verrassend!

1 (1)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de gehalveerde watermeloen overlangs in plakken van 1 cm (zo krijg je mooie halve maantjes). Snijd de kipfilet in reepjes, kruid met peper en zout en bak ze goudbruin in de Solo. Laat afkoelen. Hak de noten fijn en snipper de muntblaadjes.
  2. Leg op elk bord een plak watermeloen en verdeel daarover de scheutjes. Verdeel er de kippenreepjes en nootjes over. Werk af met stukjes geitenkaas en gesnipperde munt.

Tip

Snipper de muntblaadjes voor deze meloensalade met geitenkaas pas op het allerlaatste moment, zodat ze niet verkleuren.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Clerinx.nancy1 op 11 september 2013 om 03u35

gewoon lekker, en fris

Hoeveel sterren geef jij dit recept?