Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Waterkerscappuccino met geitenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd45 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
soep
lente
recipe image Waterkerscappuccino met geitenkaas
  • 2 uien
  • 1 prei
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 aardappelen
  • 2 dl kippenbouillon
  • 2 bussels waterkers
  • 2 dl magere room
  • 100 g jonge geitenkaas
  1. Snipper de ui, snij de prei en stoof ze samen in 2 eetlepels Solo Vloeibaar.
  2. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Overgiet ze met de kippenbouillon en laat een half uur koken. Voeg er de laatste 2 minuten de waterkers aan toe. Hou wel enkele blaadjes over voor de afwerking!
  3. Mix de soep nu in een blender tot een mooie, gladde soep.
  4. Klop de room half op en meng er de jonge geitenkaas onder.
  5. Giet de groene soep in kleine kopjes en schep er een lepeltje room met geitenkaas over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.