Warme ananas met vanilleijs

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de ananas in 4 en verwijder de harde kern en snij het vlees in blokjes of in dunne schijven.
  2. Smelt een weinig Solo en voeg de stukjes ananas eraan toe samen met de suiker.
  3. Laat dit een paar min. doostoven tot al het vocht weg is.
  4. Dan dit flamberen met de cointreau en dan de room eraan toevoegen en een klein beetje peper.
  5. Schenk dit sausje op een bordje en schik de ananas in het midden en dien op met een bolletje vanilleijs
  6. U kan dit verder afwerken met eventueel stukjes kiwi of blauwe druiven erbij. Alsook met een muntblaadje en amandelschilfers naar keuze.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door niknak op 27 oktober 2014 om 16u13

alles staat klaar om gebakken te worden. ga er straks aan beginnen. ben eens benieuwd

Gepost door niknak op 30 oktober 2014 om 10u50

het was super lekker!!!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?