Altijd weten wat je gaat eten?
Warme ananas met vanilleijs
Bereidingswijze
- Snij de ananas in 4 en verwijder de harde kern en snij het vlees in blokjes of in dunne schijven.
- Smelt een weinig Solo en voeg de stukjes ananas eraan toe samen met de suiker.
- Laat dit een paar min. doostoven tot al het vocht weg is.
- Dan dit flamberen met de cointreau en dan de room eraan toevoegen en een klein beetje peper.
- Schenk dit sausje op een bordje en schik de ananas in het midden en dien op met een bolletje vanilleijs
- U kan dit verder afwerken met eventueel stukjes kiwi of blauwe druiven erbij. Alsook met een muntblaadje en amandelschilfers naar keuze.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door niknak op 27 oktober 2014 om 17u13
alles staat klaar om gebakken te worden. ga er straks aan beginnen. ben eens benieuwd
Gepost door niknak op 30 oktober 2014 om 11u50
het was super lekker!!!!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?