Vissalade met venkel, sinaasappel en spinazie

Het pocheren (van eieren, vis, zelfs vlees als kip) is vaak een geheimpje van de chef. En het is heel gezond bovendien!

Bereidingswijze

  1. Pocheer de vis twee minuten in gezouten water. Laat de vis afkoelen.
  2. Pel de sinaasappel en verdeel in partjes. Verwijder ook eventuele pitten.
  3. Snijd de venkel in kleine stukjes en meng ze samen met sinaasappel door de spinazieblaadjes. Breng op smaak met olijfolie, wat zout en peper.
  4. Voeg walnoten en rozijnen toe aan deze sla.
  5. Meng en dien meteen op.
  6. Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?