Visrolletjes in geroosterde paprikasaus

11 (11)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de geroosterde paprika's over in een vergiet en spoel deze af met ruim water, l uitlekken en snij ze in grote stukken.
  2. Pel en snipper de uien.
  3. Verhit 1 eetlepel Solo in een ruime pan en bak de ui glazig.
  4. Voeg de paprikastukken toe en bak deze kort mee
  5. Voeg de tomaten toe met de oregano.
  6. Vet een ovenschaal in met 1 eetlepel Solo.
  7. Snij de filets in de lengte doormidden en bestrooi de filets met paprikapoeder.
  8. Rol de filets op en leg deze in de ovenschaal.
  9. Pureer het paprika-tomaat mengsel in de keukenmachine of blender.
  10. Verdeel de saus over de visrolletjes en strooi de kaas erover heen.
  11. Plaats de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door kathleenoo op 29 maart 2014 om 17u32

Heb er ook nog zongedroogde tomaatjes aan toegevoegd en opgediend met pasta, jammie!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?