Recept 35*** (11 stemmen)

Visrolletjes in geroosterde paprikasaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de geroosterde paprika's over in een vergiet en spoel deze af met ruim water, l uitlekken en snij ze in grote stukken.
  2. Pel en snipper de uien.
  3. Verhit 1 eetlepel Solo in een ruime pan en bak de ui glazig.
  4. Voeg de paprikastukken toe en bak deze kort mee
  5. Voeg de tomaten toe met de oregano.
  6. Vet een ovenschaal in met 1 eetlepel Solo.
  7. Snij de filets in de lengte doormidden en bestrooi de filets met paprikapoeder.
  8. Rol de filets op en leg deze in de ovenschaal.
  9. Pureer het paprika-tomaat mengsel in de keukenmachine of blender.
  10. Verdeel de saus over de visrolletjes en strooi de kaas erover heen.
  11. Plaats de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door kathleenoo op 29 maart 2014 om 17u32

Heb er ook nog zongedroogde tomaatjes aan toegevoegd en opgediend met pasta, jammie!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie