Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Verse tonijnsalade met raketsla en rode ui

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding25 min
  • Porties4 porties
duur
hoofdgerecht
overig europees
salade
recipe image Verse tonijnsalade met raketsla en rode ui
  • 400 g verse tonijnsteak
  • 2 eetlepels Solo
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 porties raketsla
  • 1 eetlepel rode wijnazijn
  • grof zout
  • 2 sneetjes wit brood
  • 1 rode ui
  • peper
  • 4 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  1. Verhit de Solo en bak de tonijn gedurende 45 seconden op iedere kant gaar.
  2. Haal uit de pan en laat afkoelen.
  3. Smeer het brood aan beide kanten in met de Solo Vloeibaar en snij in blokjes.
  4. Bak ze in een pan tot ze mooi goudgeel zijn. Laat op keukenpapier uitlekken.
  5. Pel en snij de ui in schijfjes.
  6. Meng de olijfolie en de azijn met het sesamzaad en roer met de ui door de sla.
  7. Snij de vis in blokjes en meng ze met de sla.
  8. Werk af met vers gemalen peper en grof zout.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.