use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Verse kaas en chocolademousse
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Verse kaas en chocolademousse

Verse kaas en chocolademousse

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 3 blaadjes gelatine
  • water
  • 50 g Solo
  • 0.5 dl koffielikeur
  • 150 g bloemsuiker
  • 200 g chocolade
  • 0.25 dl sterke koffie
  • 200 g verse kaas
  • aardbeien

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Week de gelatine in een bodempje water.
  2. Laat de chocolade smelten met de Solo in een warmwaterbad.
  3. Roer er de sterke koffie en de koffielikeur bij.
  4. Smelt de gelatine in de microgolf en voeg toe.
  5. Roer er de suiker en de verse kaas onder en verdeel over de glazen.
  6. Laat in de koelkast opstijven.
  7. Versier met de aardbeien net voor het opdienen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.