Recept 45**** (2 stemmen)

Verse kaas en chocolademousse

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts

tijd
25 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Week de gelatine in een bodempje water.
  2. Laat de chocolade smelten met de Solo in een warmwaterbad.
  3. Roer er de sterke koffie en de koffielikeur bij.
  4. Smelt de gelatine in de microgolf en voeg toe.
  5. Roer er de suiker en de verse kaas onder en verdeel over de glazen.
  6. Laat in de koelkast opstijven.
  7. Versier met de aardbeien net voor het opdienen.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 09 april 2013 om 11u21

Leuk dat het gesmaakt heeft Franske

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie