Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Varkensbrochettes met pindasaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Aziatisch
vlees
recipe image Varkensbrochettes met pindasaus
  • zout
  • 3 teentjes look
  • gemberpoeder
  • 400 g varkensfilet in blokjes
  • peper
  • 60 g Solo
  • 1 el rietsuiker
  • pimentpoeder
  • 5 el Calvé Pindakaas
  • 1 el sojasaus
  • 1 ui
  • 1 citroen
  • 1 blik ananas (stukjes)
  1. Stoof de ui met 1 teentje look voor de saus in de Solo.
  2. Voeg er dan de suiker, een snuifje zout, pimentpoeder, sojasaus en pindakaas aan toe.
  3. Proef na en voeg er dan de stukjes ananas en citroensap aan toe.
  4. Rijg het vlees op spiesjes.
  5. Bestrooi ze met de restvan de look en gemberpoeder.
  6. Bak ze in de Solo mooi egaal door ze regelmatig te draaien.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.