Tomatenroomsoep

1 (1)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui en de look. Stoof ze aan in de Solo. Schil de wortelen, snijd ze in stukjes en voeg ze toe aan de pan.
  2. Haal de dragonblaadjes van de steeltjes, snijd ze fijn en houd ze apart. Bind de steeltjes van de dragon, de laurier en de tijm met keukentouw samen tot een bouquet garni. Laat meestoven.
  3. Roer er de tomatenpuree onder en voeg de tomaten en bouillon toe. Laat alles nog 20 minuten zachtjes sudderen.
  4. Verwijder het bouquet garni en mix de soep glad met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Klop de Solo Crèmefine Patisserie stevig op. Spatel er de gehakte dragonblaadjes door en breng op smaak met peper en zout.
  6. Schep de soep in kommetjes en schep er een lepeltje van de dragonroom in. Garneer met wat bladpeterselie.

Tip

Stoof een gepelde rode paprika mee voor een mooie dieprode kleur.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door depreitere op 05 oktober 2018 om 17u51

5

Hoeveel sterren geef jij dit recept?