Tapas van asperges met geitenkaas
Origineel: tapas van asperges! Een lekkere Spaanse bruschetta op z'n Belgisch. Bovendien heb je er amper werk aan. Smakelijk!
50 min
Ingrediënten voor 4 personen
-
- 8 sneetjes brood
- 2 geitenkaasjes
- peper
- 8 eetlepels honing
- 8 groene asperges
Bereidingswijze
- Stoom de asperges in een bodempje water of gaar ze 30 seconden afgedekt in de microgolfoven.
- Snijd ze in stukken.
- Verwijder de korsten van het brood en smeer het brood in met Solo.
- Verdeel de kaas in plakjes en schik op het brood.
- Verdeel er de asperges over en breng op smaak met peper.
- Schuif ze in een op 180° voorverwarmde oven tot de kaas smelt.
- Schik ze op een schotel en lepel er de honing over.
Tip
Hoe verser je tapas van asperges, hoe beter! Wrijf je asperges even over elkaar: hoor je gepiep, dan zijn ze nog lekker vers.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door hildeDP op 11 maart 2014 om 14u01
heerlijk
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?