Tapas van asperges met geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Stoom de asperges in een bodempje water of gaar ze 30 seconden afgedekt in de microgolfoven.
  2. Snijd ze in stukken.
  3. Verwijder de korsten van het brood en smeer het brood in met Solo.
  4. Verdeel de kaas in plakjes en schik op het brood.
  5. Verdeel er de asperges over en breng op smaak met peper.
  6. Schuif ze in een op 180° voorverwarmde oven tot de kaas smelt.
  7. Schik ze op een schotel en lepel er de honing over.

Tip

Hoe verser je tapas van asperges, hoe beter! Wrijf je asperges even over elkaar: hoor je gepiep, dan zijn ze nog lekker vers.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door hildeDP op 11 maart 2014 om 13u01

heerlijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?