Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Zeewolf met peper, bieslook en room, vergezeld van spinazie en tagliatelle

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding5 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Zeewolf met peper, bieslook en room, vergezeld van spinazie en tagliatelle
  • 600 g zeewolffilet
  • 4 sjalotten
  • 1 dl witte wijn
  • 1 flesje light room
  • Zout
  • Cayennepeper
  • 80 g Solo
  • peper
  • 450 g gehakte spinazie
  • bieslook
  • 500 g pasta
  • 2 dl visfumet
  • kervel
  • bloem
  1. Laat de sjalotten inkoken met de witte wijn en visfumet.
  2. Voeg de light room toe en laat tot de helft inkoken.
  3. De Solo klontje bij klontje toevoegen alsook de bieslook.
  4. Op smaak brengen met peper en cayennepeper.
  5. Spinazie aanstoven in Solo en kruiden.
  6. Visfilets door gepeperde bloem halen en stoven in Solo.
  7. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Schik eerst de spinazie en dan de vis. Overgiet het geheel met de saus. Afwerken met een beetje fijngesneden kervel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.