use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Taco's met gebakken champignons en salsa
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Taco's met gebakken champignons en salsa

Taco's met gebakken champignons en salsa

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g champignons
  • 1 courgette
  • 1 gegrilde paprika op zoetzuur (pot)
  • 6 el tomatenketchup
  • 3 el Solo Vloeibaar
  • 350 g (varkens)vleesreepjes
  • 3 el tacokruiden
  • 12 tacoschelpen
  • 6 el crème fraîche
  • 150 g grof geraspte jong belegen kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de champignons in vieren en de courgette in kleine blokjes.
  2. Hak de paprika in kleine stukjes en meng die met de tomatenketchup.
  3. Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de vleesreepjes met de tacokruiden 5 minuten Voeg de champignons en de courgette toe en wok nog 6 minuten.
  4. Verwarm ondertussen de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Vul de taco’s met het champignonvleesmengsel. Schep er een flinke lepel gegrilde paprikasaus, de crème fraîche en de geraspte kaas op.
  6. Leg de taco’s op 4 borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.