Taco's met gebakken champignons en salsa

3 (3)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de champignons in vieren en de courgette in kleine blokjes.
  2. Hak de paprika in kleine stukjes en meng die met de tomatenketchup.
  3. Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de vleesreepjes met de tacokruiden 5 minuten Voeg de champignons en de courgette toe en wok nog 6 minuten.
  4. Verwarm ondertussen de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Vul de taco’s met het champignonvleesmengsel. Schep er een flinke lepel gegrilde paprikasaus, de crème fraîche en de geraspte kaas op.
  6. Leg de taco’s op 4 borden.

Tip

Ook lekker om de taco’s te vullen met gewokte kipreepjes en roerbakgroenten.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door marcel8511 op 04 juni 2017 om 10u35

Zeer Lekker

Gepost door Solo op 09 juni 2017 om 15u54

Dag Marcel, het doet ons veel plezier dat je het zo lekker vond. Groetjes, het Solo-team

Hoeveel sterren geef jij dit recept?