Recept 35*** (4 stemmen)

Taart met 3 kazen en noten met een witloofslaatje

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
50 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180° C. Ontrol het kruimeldeeg in een grote, ingevette taartvorm. Snij de stukjes deeg die over de randen uitsteken eraf. Bak het deeg zo'n 5 minuten voor in de oven (leg eventueel bakknikkers op het rauwe kruimeldeeg om de bodem blind te bakken).
  2. Snij de prei in dunne reepjes. Verhit de Solo in een pan en bak de fijngesneden prei enkele minuten op een hoog vuur.
  3. Snij de 3 soorten kaas in blokjes en bedek de gebakken deegbodem ermee. Voeg daaraan de gebakken prei toe.
  4. Meng de room met de eieren en kruid met peper. Giet over de kaas en prei. Besprenkel de taart met de noten en laat 20 minuten bakken in de oven.
  5. Maak intussen een slaatje met de witloof: snij de witloof in schijfjes en meng met de citroenschil en enkele blaadjes basilicum.

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 25 oktober 2013 om 12u47

Inderdaad! Zeker doen dus!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie