Altijd weten wat je gaat eten?
Schelpjespasta met kipblokjes in mascarponesaus
Bereidingswijze
- Snij de kipfilet in blokjes en bak ze krokant in wat Solo.
- Kruid met peper, zout, basilicum, cayennepeper en lookpoeder.
- Verhit in een andere pan Solo en fruit hierin de ui en de knoflook.
- Voeg hierbij de versnipperde oesterzwammen en laat goed doorbakken.
- Voeg kruiden toe (peper, zout, cayennepeper en basilicum) en blus met de witte wijn.
- Voeg de kippenbouillon toe en laat dit alles tot 1/3 inkoken.
- Doe er dan de erwtjes en de kipblokjes bij.
- Voeg de tomatenpuree en het scheutje whisky toe en breng terug aan de kook.
- Ten slotte roer je er lepel per lepel de mascarpone onder.
- Serveer met grote schelppasta (conchiglioni).
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (14)
Gepost door Solo op 18 april 2012 om 17u59
Kan zeker ook. Dank je wel voor de tip.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?