Recept 45**** (23 stemmen)

Scampi’s en kippenblokjes geflambeerd met Pernod en saffraansaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Kip, eend,dus gevogelte

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak in een beetje Solo de kippenblokjes met het fijngesneden sjalotje bruin. Haal ze uit de pan en voeg de scampi’s met een fijngeplet teentje look toe. Laat de scampi’s een minuut of twee sudderen, giet vervolgens de Pernod in de pan en flambeer de scampi’s. Wanneer de vlam gedoofd is, haal je de scampi’s uit de pan. Leg ze samen met de kippenblokjes in een schaal en houd warm. Maak de saus door in dezelfde pan de room en de saffraan toe te voegen. Laat even opkoken. Snij de tomaat in kleine blokjes en voeg die bij de saus samen met de bieslook. Laat nog een minuut sudderen. Giet de saus over de scampi’s en de kippenblokjes en dien op met rijst.

Andere Solo-leden over dit recept (13)

Gepost door Delicious op 18 augustus 2010 om 22u21

Ik heb het al verschillende keren klaargemaakt, 't is echt lekker en bovendien is het snel klaar. Bedankt Jeroen!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie