Scampi en kippenblokjes geflambeerd met Pernod en saffraansaus

Bereidingswijze

  1. Bak in een beetje Solo de kippenblokjes met het fijngesneden sjalotje bruin.
  2. Haal ze uit de pan en bak dan de scampi met een fijngeplet teentje look gedurende 2 minuten gaar .
  3. Giet vervolgens de Pernod in de pan en flambeer de scampi.
  4. Wanneer de vlam gedoofd is, haal je de scampi uit de pan.
  5. Leg ze samen met de kippenblokjes in een schaal en houd warm.
  6. Maak de saus door in dezelfde pan de Solo Crèmefine Cuisine en de saffraan toe te voegen.
  7. Laat even opkoken. Snij de tomaat in kleine blokjes en voeg die bij de saus samen met de bieslook.
  8. Laat nog een minuut sudderen. Giet de saus over de scampi en de kippenblokjes.

Tip

Dien op met rijst.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (28)

Gepost door Mistral1103 op 06 oktober 2018 om 05u52

Om te doen

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?