Ingrediënten voor 4 personen
-
30 g Solo
-
1 flesje Solo Crèmefine Licht
- zout
- sprietjes bieslook of groen van lente-uitjes,1.5
- 4 eieren (stuks)
- 60 g gerookte zalm
- peper
Bereidingswijze
- Snipper de gerookte zalm fijn.
- Klop de eieren los samen met de Solo Crèmefine Licht, voeg er een beetje gehakte bieslook, peper en zout aan toe.
- Laat de Solo smelten in een steelpannetje en giet er de eieren bij.
- Roer voorzichtig met een houten lepel tot de eieren lichtjes gestold zijn.
- Verdeel ze over 4 eierdopjes (of potjes), garneer met bieslook en met reepjes verse toast.
- Werk af met de zalm.
Tip
Maak alles van tevoren klaar, zo heb je 's ochtends de handen vrij en kan je lekker meegenieten – of uitslapen! Laat genodigden komen op een tijdstip dat hen past. Laat iedereen een zelfgemaakt gerecht meenemen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?