Roereitje met gerookte zalmsnippers en bieslook

6 (6)
10 min

Bereidingswijze

  1. Snipper de gerookte zalm fijn.
  2. Klop de eieren los samen met de Solo Crèmefine Cuisine, voeg er een beetje gehakte bieslook, peper en zout aan toe.
  3. Laat de Solo smelten in een steelpannetje en giet er de eieren bij.
  4. Roer voorzichtig met een houten lepel tot de eieren lichtjes gestold zijn.
  5. Verdeel ze over 4 eierdopjes (of potjes), garneer met bieslook en met reepjes verse toast.
  6. Werk af met de zalm.

Tip

Maak alles van tevoren klaar, zo heb je 's ochtends de handen vrij en kan je lekker meegenieten – of uitslapen! Laat genodigden komen op een tijdstip dat hen past. Laat iedereen een zelfgemaakt gerecht meenemen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?