Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Reuzengarnalen en inktvisjes ‘cuits à la minute', kokosbonen en raketsla

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Voorbereiding25 min
  • Porties4 porties
duur
hoofdgerecht
overig europees
recipe image Reuzengarnalen en inktvisjes ‘cuits à la minute', kokosbonen en raketsla
  • 2 eetlepels Solo
  • zout en peper
  • 2 dl groentebouillon
  • 200 g kokosbonen
  • 0.5 bussel fijngesneden platte peterselie
  • 2 tomaten
  • 16 reuzengarnalen
  • 300 g pijlinktvis
  • 1 sjalot
  • 0.5 citroen
  • 1 teentje look
  • 2 raketsla (busseltjes
  1. Laat de kokosbonen 1 nacht weken.
  2. Kook ze nadien gaar in eigen nat.
  3. Giet de bonen af en zet ze opzij.
  4. Pel de tomaten en snij ze in blokjes.
  5. Pel de garnalen en maak de pijlinktvissen schoon.
  6. Bak ze afzonderlijk kort in hete Solo met een fijngesneden teentje knoflook.
  7. Warm de kokosbonen terug op in de groentebouillon.
  8. Voeg op het laatst de blokjes tomaat, de fijngesneden sjalot toe en breng het geheel op smaak met een beetje citroensap, de fijngesneden peterselie en peper en zout.
  9. Schik alles op het bord met de raketsla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.