Recept 55***** (2 stemmen)

Ravioli gevuld met vlees

Dit is een recept van

tijd
65 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Hoge moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kneed de bloem met de eieren, de Solo Vloeibaar en een snuifje zout tot een glad deed.
  2. Het moet makkelijk loskomen van het werkblad.
  3. Voeg eventueel een beetje water toe als het droog is. Laat 30 minuten rusten.
  4. Meng ondertussen de ingrediënten van de vulling goed door elkaar.
  5. Rol het deeg zeer dun uit met een pastamachine of op een licht met bloem bestoven werkvlak.
  6. Verdeel het in vierkantjes en leg op de helft ervan een beetje vulling.
  7. Bedek met een vierkantje deeg en druk de randen goed aan.
  8. Gaar de pasta in kokend water.
Tip

Dien op met geraspte Parmezaanse kaas.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie