Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Leg de bladerdeeg in een ingeboterde bakblik, rol de overschot aan de rand af. Doorprik de bodem met een vork.
  2. Breng water en de kook. Reinig de broccoli en versnijd in gelijkmatige roosjes. Was de broccoli en kook deze beetgaar.
  3. Versnijd de zalm in stukjes van 2,5 op 2,5 cm.
  4. Verdeel de stukjes zalm en broccoli op de bodem.
  5. Klop de room, eieren, kruidenkaas met wat gemalen kaas los in een maatbeker en giet deze over de zalm en broccoli.
  6. Strooi de rest van de gemalen kaas erover.
  7. Bak in een voorverwarmde oven van 220° C gedurende 40 minuten.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?