Altijd weten wat je gaat eten?
Quiche met zalm en broccoli
Bereidingswijze
- Leg de bladerdeeg in een ingeboterde bakblik, rol de overschot aan de rand af. Doorprik de bodem met een vork.
- Breng water en de kook. Reinig de broccoli en versnijd in gelijkmatige roosjes. Was de broccoli en kook deze beetgaar.
- Versnijd de zalm in stukjes van 2,5 op 2,5 cm.
- Verdeel de stukjes zalm en broccoli op de bodem.
- Klop de room, eieren, kruidenkaas met wat gemalen kaas los in een maatbeker en giet deze over de zalm en broccoli.
- Strooi de rest van de gemalen kaas erover.
- Bak in een voorverwarmde oven van 220° C gedurende 40 minuten.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?