Recept 45**** (21 stemmen)

Quiche lorraine

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
35 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg het deeg in een met Solo ingevette taartvorm en prik met een vork in het deeg.
  3. Laat de spekreepjes 2-3 minuten goudbruin kleuren op een hevig vuur. Laat ze uitlekken op een absorberend papier.
  4. Snij de ham in blokjes. Klop de eieren, de melk en de Solo Crèmefine Cuisine samen op.
  5. Voeg peper, zout en een beetje versgeraspte nootmuskaat toe. Verdeel de ham, de spekreepjes en de kaas over de taartbodem. Giet het eimengsel erover.
  6. Bak ongeveer 25 minuten in de oven, tot het deeg mooi goudbruin is en de vulling hazelnootbruin is.

Andere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door Solo op 29 juli 2013 om 13u54

Je kan ook room gebruiken Christel, met Solo Delfine geen problemen meer met schiften, binden, aanbranden of opkloppen.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?