Provençaalse pastaschotel met kip en zuiderse groenten

15 (15)
40 min
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Meng de helft van de Provençaalse kruiden met 3 el Solo vloeibaar en de geperste knoflook. Kruid met cayennepeper en zout. Doe de kippenreepjes in een kom, giet er de gekruide vloeibare Solo over en meng alles goed, laat een half uurtje marineren in de koelkast.
  3. Fruit de gesnipperde ui en het chilipepertje aan in 2 eetlepels Solo vloeibaar. Voeg de rest van de gesneden groenten toe en bak even verder. Voeg de tomatenblokjes en de rest van de Provençaalse kruiden toe. Roer er de ketchup door, deze zorgt voor een zoete toets. Laat op een zacht vuurtje sudderren tot de groentjes beetgaar zijn.
  4. Bak ondertussen de kippenreepjes in een wokpan tot ze zo goudbruin gebakken zijn. Schep regelmatig om. Serveer ze met de tagliatelle en de Provençaalse saus.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Gi9An op 23 januari 2016 om 11u35

Enkel de kip bereid zoals in het recept. Veel meer paprika- en courgettereepjes gebruikt, samen met pompoenreepjes. Geen 400 g tomatenblokjes. Het was lekker!!!!

Gepost door Solo op 27 januari 2016 om 11u05

Dankjewel voor de tip!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?